UltiMaker Method

UltiMaker Method on 3D-tulostin tuotekehitykseen, prototyyppivalmistukseen ja teollisiin sovelluksiin.

UltiMaker Method
Tuotetiedot

Iteroi nopeammin UltiMaker Methodin avulla

UltiMaker Method on työpöydälle sopiva 3D-tulostin. Se soveltuu yrityksiin, jotka valmistavat mm. prototyyppejä, työkaluja, jigejä ja kiinnittimiä.

Se, mikä erottaa Methodin aikaisemmista UltiMaker 3D-tulostimista, on lisääntynyt tulostusnopeus ja suorituskyky. Lisääntynyt nopeus auttaa suunnittelijoita iteroimaan nopeammin, jolloin läpimenoajat lyhenevät CAD suunnittelun ja valmiin tulosteen välillä. CloudPrint sovelluksen avulla on mahdollista tuoda, valmistella ja hallita CAD-tiedostoja helposti sekä tarkistaa ja hienosäätää asetuksia parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

UltiMaker Methodin tulostusvolyymi on 190 x 190 x 196 mm.

Bildspel - MakerBot Method.jpg

Lämmitettävä tulostuskammio, joka tuottaa vahvempia tulosteita

Koko Method-tuoteperheeseen on kehitetty lämmitettävä tulostuskammio, joka tuottaa vahvempia ja tarkempia lopputuloksia kuin pelkkä lämmitettävä tulostusalusta. Kammiossa kiertävä lämmin ilma jakautuu tasaisesti koko tulostusprosessin ajan.

MakerBor Method.jpgKaikki UltiMaker 3D-tulostimet on varustettu Stratasysin tunnetulla FDM-tekniikalla (Fused Deposition Modeling). FDM-tekniikka tunnetaan luotettavista ja kestävistä lopputuloksista. UltiMaker Method käyttää kahta tulostuspäätä (Dual Performance Extruders), jotta tulosteista saadaan edistyksellisempiä liukenevan tukimateriaalin avulla.

Saatavissa olevat materiaalit:


Miksi kannattaa valita Protech?

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. UltiMaker/MakerBot tuotteemme soveltuvat oppilaitoksille, yrityksille ja teollisuuteen, jotka haluavat täydentää liiketoimintaa ainetta lisäävällä valmistuksella.
Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto