3D-tulostetut jigit ja kiinnittimet

Vähennä kustannuksia, paranna turvallisuutta ja lisää tehokkuutta 3D-tulostustetuilla jigeillä ja kiinnittimillä.

Tutustu ainetta lisäävän valmistuksen etuihin tehtaalla ja valmistaudu vastaamaan kysyntään enemmän kuin koskaan ennen. Valmista jigejä ja kiinnittimiä nopeammin ja edullisemmin kuin perinteiset valmistusmenetelmät laadusta tai suorituskyvystä tinkimättä.

 • 3D-printade-jiggar-och-fixturer.gif

 • Nopeuta valmistusprosessejasi

  Kun valmistuksessa mukavuus ja laatu kohtaavat, tulokset puhuvat puolestaan. Voit luoda modernin ja joustavan liiketoiminnan ja 3D-tulostustetut työkalut, kuten jigit ja kiinnittimet, kun tarvetta ilmenee. Samalla voit parantaa sekä työkalun että työn ergonomiaa.

  3D-tulostuksen ammattitasoisilla ratkaisuilla on helpompaa kuin koskaan nopeuttaa valmistusprosessejasi. 3D-tulostus lyhentää jigien ja kiinnittimien valmistuksen läpimenoaikoja viikoista tunteihin.

  3D-tulostuksen avulla voit iteroida nopeammin, jolloin voit jatkuvasti optimoida työkalusi tai kiinnittimen suunnittelua. Vältät myös tuotannon viivästykset, kun olemassa olevien työkalujen rikkoutuessa voit tulostaa nopeasti uusia tilalle tarpeen mukaan.

 • Jiggar och fixturer.jpg

 • Fixture Oreck (in use) 400x303px.png

 • Materiaalit ergonomisiin työkaluihin

  Stratasys kehittää jatkuvasti uusia korkean suorituskyvyn materiaaleja, jotka on erityisesti mukautettu teollisuuden tarpeisiin. Laajan materiaalivalikoiman ansiosta käyttäjä voi valita juuri sen materiaalin, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseen.

  3D-tulostetuista työkaluista tulee kevyempiä ja vahvempia, mikä tekee niistä helpommin nostettavia ja ohjattavia konepajoissa työskenteleville käyttäjille. Voit räätälöidä työkalut yksittäisen käyttäjän mukaan ja vaihtaa materiaalin ominaisuuksia käyttötarkoituksen mukaan.

  Olivatpa työkalutarpeesi suuria, pieniä, yksinkertaisia tai monimutkaisia, Stratasysin ratkaisut tekevät prosessista yksinkertaisen, luotettavan ja kustannustehokkaan.

  Lataa Jigs and Fixtures Buyer’s Guide  ja lue lisää jigien ja kiinnittimien 3D-tulostuksesta.


 • Turvallista ja helppoa omistaa 3D-tulostin

  Investoidessasi Stratasysin 3D-tulostimeen Protechilta, et saa pelkästään ammattitasoista 3D-tulostinta. Saat myös käyttöösi eksklusiivisen kokonaisvaltaisen konseptimme, joka auttaa sinua optimoimaan 3D-tulostimesi käytön. 3D-tulostimen omistamisen pitäisi olla turvallista ja helppoa. Ota yhteyttä Protechiin, niin kerromme lisää.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien. Meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasysin 3D-tulostimille.
  Protech Stratasys Partner.png