Käytä 3D-tulostusta kuluttajatuotteissa

3D-tulosta ammattitasoisia konseptimalleja ja prototyyppejä, jotka näyttävät, tuntuvat ja toimivat kuin lopputuotteesi.

Ainetta lisäävä valmistus kuluttajatuotteiden suunnittelussa ja kehittämisessä tarjoaa äärimmäisen suunnitteluvapauden. Voit tulostaa realistisia konseptimalleja ja prototyyppejä, joissa on useita materiaaliominaisuuksia sekä monimutkaisia geometrioita, onkaloita ja liikkuvia osia.

 • Konsumentprodukter-med-Stratasys.gif

 • Ota prototyypin valmistus hallintaan

  3D-tulostuksen käytöllä kuluttajatuotteiden suunnittelussa ja tuotekehityksessä on monia etuja. Ota prototyyppisi valmistus hallintaan ja siirry CAD-suunnittelusta toiminnallisiin prototyyppeihin tunneissa. Tulosta suunnittelumallista niin monta iteraatiota kuin tarvitset ja tutki prototyyppejä saavuttaaksesi täydellisen lopputuloksen.

  ➤  Löydä tuoteparannuksia nopeilla prototyyppiversioilla.
  ➤  Testaa prototyyppejäsi, havaitse ja korjaa suunnitteluvirheet varhaisessa vaiheessa.
  ➤  Esittele realistisia tuotteita ja hanki parempaa palautetta asiakkailtasi.
  ➤  Tuo tuotteesi markkinoille nopeammin kuin kilpailijasi.

  Lataa e-kirja A Revulution in Design - How 3D Printing Helps Build Better Products Faster ja saat inspiraatiota siitä, miten voit muuttaa suunnitteluprosessiasi.

 • Pantone Stratasys PolyJet Protech.jpg

 • Textilies.gif

 • Prototyyppejä realistisilla yksityiskohdilla

  Stratasys tarjoaa ratkaisuja, joiden avulla muotoilijat ja tuotesuunnittelijat voivat tulostaa prototyyppejä, joissa on sileät pinnat ja realistiset tekstuurit, kuten nahka- ja puujäljitelmät, sekä monimutkaisia geometrioita, joissa on onteloita ja liikkuvia osia.

  Nykypäivän 3D-tulostusteknologia mahdollistaa useiden erilaisten ominaisuuksien yhdistämisen samaan tulosteeseen, taivutettavista ja jäykistä yksityiskohdista läpinäkyvyyteen ja tuhansiin värisävyihin.

  Stratasys GrabCAD Print Pro™ -ohjelmisto on integroitu Pantone Validated™ -värinhallintajärjestelmään. Se on universaali värinhallintajärjestelmä, jonka avulla käyttäjä voi löytää oikeat PMS-koodit yhdellä napin painalluksella GrabCAD Printissa ja tulostaa tarkoissa PMS-väreissä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset prototyypit.

 • J35™ Pro

  Stratasys J35 Pro on uusi 3D-tulostin alhaisilla investointikustannuksilla. J35 Pro luo korkealaatuisia harmaansävyisiä konseptimalleja e...

 • J55™ Prime

  J55 Prime on erittäin käyttäjäystävällinen ratkaisu konseptimallien luomiseen täysissä väreissä, ...

 • J8-sarja

  J8-sarja on 3D-tulostimien uusi sukupolvi, joilla saadaan realistisia tulosteita täysissä väreissä. Niillä voidaan tulosta...

 • GrabCAD Print™

  Ammattikäyttöön tarkoitettu ohjelmisto Stratasysilta antaa paljon tietoa tulostuksen valmisteluun ja tulostuksen aikana, jotta saat ...


 • Turvallista ja helppoa omistaa 3D-tulostin

  Investoidessasi Stratasysin 3D-tulostimeen Protechilta, et saa pelkästään ammattitasoista 3D-tulostinta. Saat myös käyttöösi eksklusiivisen kokonaisvaltaisen konseptimme, joka auttaa sinua optimoimaan 3D-tulostimesi käytön. 3D-tulostimen omistamisen pitäisi olla turvallista ja helppoa. Ota yhteyttä Protechiin, niin kerromme lisää.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien. Meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasysin 3D-tulostimille.
  Protech Stratasys Partner.png