Advanced FDM avaa enemmän toiminnallisuuksia

29.8.2019

GrabCAD Print Advanced FDM yksinkertaistaa huomattavasti CAD-tiedostojen käsittelyä. Uusien merkittävien ominaisuuksien avulla Stratasys FDM 3D-tulostimien käyttäjät voivat optimoida tulostusparametreja ja parantaa CAD geometrioita muutamalla yksinkertaisella napinpainalluksella.

GrabCAD Print Advanced FDM.jpgGrabCAD Print Advanced FDM on nyt yhteensopiva useiden Stratasysin tuotevalikoiman FDM 3D-tulostimien kanssa, kuten F170 ja F270. Advanced FDM on arvostettu moduuli, joka löytyy GrabCAD Print ohjelmistosta. Moduulin avulla voidaan määritellä aiempaa edistyksellisemmät tulostusparametrit ja tehdä muutoksia geometriaan suoraan CAD-tiedostoon ennen kuin se lähetetään Stratasys 3D-tulostimelle.

Säädä lujuutta ja jäykkyyttä

Suunnittelijat voivat tarpeen mukaan säätää helposti lujuutta ja jäykkyyttä tietyissä kohdissa kappaletta. Osasta voidaan myös tehdä kevyt tai vahva tarpeen mukaan. Advanced FDM moduulin avulla voidaan jopa lisätä automaattisesti geometriaan kierteitä. Kaikki tämä voidaan tehdä suoraan CrabCAD Print:ssä ilman, että tarvitsee mennä takaisin CAD ohjelmaan.

GrabCAD Print Advanced FDM FI.png

Seuraavissa Stratasys 3D-tulostimet voidaan nyt käyttää Advanced FDM moduulia:

Moduuli voidaan aktivoida laajennuksena suoraan GrabCAD:ssa ja se on ilmainen kaikille ohjelmiston käyttäjille.


Stratasys Protech.jpg