Protech juhlii 30 vuotista taivaltaan vaikuttavalla kasvulla

1.2.2023

Ei ole epäilystäkään siitä, kuka on Pohjoismaiden suurin 3D -tulostimien toimittaja. Vuosipäivänään Protech ilmoittaa liikevaihdon nousseen 26% ja myynti on ollut n. 9 M€ vuonna 2022.

Anders Brask Protech.png

Lähes 30 vuotta sitten Protech myi ensimmäisen Stratasys FDM 3D-tulostimen, joka oli ensimmäinen koko Pohjoismaiden alueella. Fantastisen vuoden 2022 jälkeen yritys ottaa uuden askeleen vuonna 2023, avaamalla uuden asiakaskeskuksensa Tukholman Järfällassa.

-   On uskomatonta, minkä kasvumatkan Protech on tehnyt viime vuonna. Myimme 68% enemmän 3D -tulostimia vuonna 2022, sanoo Protechin toimitusjohtaja Anders Brask. Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme siitä luottamuksesta, että saamme olla teidän 3D -tulostusratkaisujen toimittaja. Haluan kiittää myös Protechin fantastista henkilökuntaa. Ilman heitä kasvumatkamme ei olisi ollut mahdollista, Anders sanoo.

Pohjoismaiden suurin 3D-tulostusnäyttely löytyy Järfällasta

Protechilla on Tukholman lähellä Järfällassa yksi asiakaskeskus, joka on täynnä Stratasys -tulostimia. Siellä Protech voi esitellä FDM, Polyjet, SAF-, SL- ja DLP -tekniikan tulostusratkaisuja. Protech ei esittele ainoastaan 3D-tulostimia polymeerimateriaalille, vaan myös 3D-metallitulostimia Xact Metalilta.

Pysyvä 3D-tulostusnäyttely on avoinna ajanvarauksella arkisin ympäri vuoden. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä Protechiin ja varata tapaaminen. Ellei Järfälla ole riittävän lähellä, Protechilla on näyttelytilat myös Boråsissa, Koldingissa (Tanska), Mossissa (Norja) ja Lahdessa (Suomi).

Näyttelyssä Protech esittelee mm. 3D-tulostimien jättiläisen, suuren Stratasys F770: n, jonka tulostusvolyymi on 1000 x 610 x 610 mm ja jossa on maailman johtava Stratasysin liukenevan tukimateriaalin tekniikka.

Jimmy Ekblom Protech.png
Sovellusasiantuntija Jimmy Ekblom, nostaa tulostetta Stratasys F770 tulostimesta.

Protech -vierailun aikana voit tutustua myös Stratasys Fortus 450mc 3D -tulostimeen, joita on toimitettu tuhatmäärin ja joissa on vaikuttava toimintavarmuus. Fortus 450mc: ssä on täysin vertaansa vailla oleva materiaalivalikoima ja kaikissa tulostusmateriaaleissa on räätälöity tukimateriaali, jotta sinun ei tarvitse myöntyä rajoituksiin tulostettavan osan kanssa.

Tulosta osia millä tahansa näistä materiaaleista ja kaikki tämä jopa alle 100 000 eurolla (rajoitettu tarjous):
ABS-ESD7 ™, ABS-M30I ™, ABS-M30 ™, Antero ™ 800NA, Antero ™ 840CN03, ASA, Nylon 12, Nylon 12CF, PC, PC-ABS, PC-ISO ™, ST-3th ™, ULTEM ™, 1010 ULTEM ™ 9085, PA6/66-GF20 FR LS, VICTREX AM ™ 200 PAEK, HIPS (polystyreeni suurella iskunkestolla), Kimya PC-FR.

Protech esittelee keskuksessaan myös täydellisen tuotantolaitoksen ainetta lisäävään valmistukseen Stratasys H350:llä. Täällä voit arvioida, onko ainetta lisäävä valmistus uusi tuotantomenetelmäsi.

Jos etsit kustannustehokasta ja joustavaa ratkaisua metalliprototyyppien valmistukseen, XM200C tai XM200G Xact Metallilta voi olla sinulle sopiva ratkaisu. Protech -vierailun aikana näet kuinka helppoa 3D-metallitulostinta on käyttää.

Asiakaskeskuksessa voit myös nähdä Pohjoismaiden ensimmäisen FDM 3D-tulostimen, jonka Protech myi vuonna 1994.

Protech-None_Blue-Grey_500px.png


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto