Säästä jopa 30 % ostaessasi Stratasys 3D-tulostimen

16.5.2024

Vaihtotarjouksillamme voit säästää jopa 30 % Stratasysin ammattikäyttöön tarkoitetusta 3D-tulostimesta.

Hyödynnä nykyisen laitteesi vaihtoarvo, kun ostat uuden 3D-tulostimen Stratasysiltä. Tämä ei ole vain taloudellisesti edullinen, vaan myös ympäristöystävällinen valinta, sillä huolehdimme vanhojen laitteidesi kierrätyksestä. Investoimalla ammattitasoiseen 3D-tulostimeen voit kasvattaa tuotantokapasiteettiasi, parantaa tulostuslaatua ja hyötyä 3D-tulostuksen uusimmista innovaatioista sekä edistää samalla kestävämpää tulevaisuutta.

Onko sinulla jo Stratasysin 3D-tulostin?

Jos olet jo Stratasys käyttäjä ja sinulla on Stratasysin vanhempi malli, voi olla aika harkita päivitystä, jotta pysyt mukana uusimmissa innovaatioissa. Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi henkilökohtaisen tarjouksen.

Spara när du köper en Stratasys 3D-skrivare.png

Onko sinulla muiden merkkien laitteita?

Älä huoli, vaihtotarjouksemme koskee myös muiden merkkien laitteita, jolloin sinulla on mahdollisuus vaihtaa alan johtavaan ratkaisuun houkuttelevalla alennuksella. Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä henkilökohtainen tarjous selvittääksesi, kuinka paljon voit säästää vaihtamalla nykyiset laitteesi.

förstoringsglas.png

Minkä arvoisia 3D-tulostuslaitteesi ovat?
Ota yhteyttä Protechiin jo tänään!

protech-stratasys-platinum-partner.png


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto