Uusi FDM-tulostin vertaansa vailla olevalla nopeudella ja tarkkuudella

5.12.2023

Stratasys F3300 asettaa 3D-tulostimille uuden standardin vaativiin teollisuuden valmistussovelluksiin. Parannetun tarkkuuden ja nopeuden ansiosta F3300 tuottaa markkinoiden parhaat tulosteet.

Stratasys F3300 Front 800px.jpg

Stratasys F3300 tarjoaa uusia mahdollisuuksia nopeuttaa tuotekehitystä, jolloin käyttäjät voivat innovoida nopeammin, voittaa tuotannon haasteet, saada tuotteet nopeammin markkinoille ja maksimoida sijoitetun pääoman tuoton. Tulostimen muotoilu ja edistyneet ominaisuudet mullistavat ainetta lisäävän valmistuksen käyttötavan vaativimmillakin teollisuudenaloilla.

Investoi huippulaitteisiin ja laajenna tuotantoa tavalla, joka vähentää tarvetta tehdä kompromisseja ainetta lisäävän ja perinteisten valmistusratkaisujen välillä.

Tässä on joitain Stratasys F3300:n etuja:

  • Suurempi nopeus: Suurempi tulostusnopeus lisääntyneellä ekstruusionopeudella ja automaattisella kalibroinnilla. F3300 voi saavuttaa 500 mm/s nopeuden 1,2 g:n kiihtyvyydellä, mikä tekee siitä ihanteellisen tuotantoympäristöihin, joissa ajan käyttö on olennaista.
  • Parempi tarkkuus: Parempi yksityiskohtien laatu jopa 25 % parantuneella tarkkuudella ja toistettavuudella.
  • Enemmän ekstruudereita: F3300 on varustettu useammilla ekstruudereilla, jotka mahdollistavat nopean vaihtamisen eri materiaalien välillä menettämättä aikaa lämmitykseen ja jäähtymiseen. Tämä mahdollistaa tehokkaammat tuotantoketjut.
  • Pienemmät kustannukset: Pienennä kustannuksia 25-45 % muihin FDM-ratkaisuihin verrattuna.
  • Suuri tulostusvolyymi: F3300:ssa on suuri 600 x 600 x 800 mm tulostusvolyymi, joka tarjoaa tilaa suurille osille tai useille pienemmille osille samanaikaisesti.
  • Materiaalit teollisuuteen: F3300 on yhteensopiva korkean suorituskyvyn materiaalien, ASA, PC, Nylon 12CF ja Ultem 9085 kanssa. Nämä materiaalit sopivat vaativiin sovelluksiin.
  • Tukeva rakenne: F3300 on kehitetty kestävällä rakenteella minimoimaan tärinää ja varmistamaan korkean tarkkuuden.
  • Kuivaustoiminto: F3300:ssa on sisäänrakennettu kuivaustoiminto, joka pitää materiaalikelat jatkuvasti kuivina. Näin varmistetaan, että materiaali on aina optimaalisessa kunnossa tulostusta varten.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Stratasys F3300 on luotettava ja tehokas 3D-tulostin, joka sopii teollisuustasoisiin sovelluksiin, joissa laatu, nopeus ja automaatio ovat tärkeitä tekijöitä.

Fi - Lataa esite.gif


protech-stratasys-platinum-partner.png


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto