Stratasysin virtuaalikonferenssi oli menestys

13.10.2020

Stratasys järjesti lokakuussa ensimmäisen virtuaalisen konferenssin kahtena päivänä. Esitykset olivat korkeatasoisia, hyvin harkittuja ja ammattimaisia.

Konferens.jpg

Stratasysin ensimmäinen virtuaalikonferenssi, The Additive Manufacturing Virtual Conference, herätti laajaa kiinnostusta koko Euroopassa. Konferenssin aikana osallistujat seurasivat 3D-tulostimien live-esityksiä Tšekistä, Bulgariasta ja Englannista. Niissä näytettiin alakohtaisia esittelyjä sekä syvällistä tietoa nykyisille Stratasys 3D-tulostimien käyttäjille.

Justin Cunningham - Stratasys- Oli hienoa nähdä, että niin moni oli aidosti kiinnostunut ainetta lisäävästä valmistuksesta virtuaalikonferenssissa, sanoo Justin Cunningham Stratasysiltä. Meillä oli yli 1000 rekisteröitynyttä osallistujaa, jotka halusivat kuunnella Stratasysin asiantuntijoita ja innovatiivisia asiakkaitamme.

Uusi tapa tavata asiakkaita

Stratasysin konferenssi osoittaa, että liiketoiminta jatkuu, vaikkakin eri tavalla kuin ennen. Pohjoismainen valmistava teollisuus on elintärkeää. Meidän on luotava vahvempia ja kilpailukykyisempiä yrityksiä, innovaatioita ja osaamista.

- Vaikka suuressa osassa maailmaa asetetaan rajoituksia Covid-19 takia, tämä konferenssi osoittaa, että voimme jatkossakin yhdistää, oppia ja jakaa tietoa siitä, miten ainetta lisäävä valmistus saa aikaa muutoksen, sanoo Justin. Tämä osoittaa, että Stratasys ja Protech toimivat tavalliseen tapaan ja voivat tavata uusia asiakkaita tarjoten heille 3D-tulostimien virtuaalisia esittelyjä.

Vahvistamme virtuaalista läsnäoloa

Protech työskentelee intensiivisesti vahvistaakseen virtuaalista läsnäoloaan sosiaalisessa mediassa sekä tekemällä live-virtuaaliesittelyjä asiakkaille.

- Teknisesti voi olla haastavaa suorittaa virtuaalisia live-esittelyjä ilman keskeytyksiä, sanoo Protechin markkinointivastaava Therese Bergstrandh. Stratasys osoitti, että esityksiä on mahdollista tehdä paljon suuremmalla ja edistyksellisemmällä tavalla. Olen todella vaikuttunut konferenssin toteuttamisesta, sanoo Therese. On erityisen mukavaa, että konferenssiin osallistui niin moni pohjoismaista, mikä osoittaa, että pohjoismaiset käyttäjät suhtautuvat myönteisesti tämänkaltaisiin virtuaalisiin esittelyihin. Tämä oli ehdottomasti jotain, mitä asiakkaamme tulevat näkemään enemmän jatkossakin, Therese lopettaa.

Etkö nähnyt konferenssia tai haluatko nähdä jotain uudelleen? Klikkaa linkistä nähdäksesi konferenssit: päivä 1 ja päivä 2.


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpgOnko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeellamme, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 505556688