3D-metallitulostin alkaen 72 200 €

6.12.2021

XM200C:n uusi houkutteleva hinta mahdollistaa pienten ja keskisuurten yritysten investoida omaan metallitulostimeen. Tämä saattaa muuttaa käsitystä, että ainetta lisäävä valmistus olisi vain pääomarikkaille yrityksille.

Xact Metal Produktion.jpg

Xact Metalilla on vahva asema markkinoilla tuotteiden huipputeknologian sekä älykkään modulaarisen ajattelun ansiosta ja todella alhaisilla investointikustannuksilla. Aikaisemmin metallitulostimet olivat mahdollisia vain pääomarikkaille yrityksille, mutta vuodesta 2017 lähtien Xact Metalin XM200C on mahdollistanut metallitulostuksen myös pienemmille yrityksille. XM200G:n lanseerauksen yhteydessä Xact Metal on laskenut XM200C:n hinnan vain 72 200 euroon.

–    Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota tämän uuden, huomattavasti edullisemman hinnan XM200C:lle, sanoo Anders Brask, Protech Nordic AB:n toimitusjohtaja. Se avaa täysin uusia mahdollisuuksia pienille ja keskisuurille yrityksille päästä käsiksi metallitulostuksen valmistusmenetelmiin.

Mahdollistamalla useampien suunnittelijoiden, kehittäjien ja valmistajien kokea ammattimaisen 3D-metallitulostuksen edut parhaalla mahdollisella hinnalla, Xact Metal voi muuttaa käsitystä siitä, että ainetta lisäävä valmistus olisi tarkoitettu vain pääomarikkaille yrityksille.

The XM200C.pngKäyttäjäystävällinen ja luotettava

XM200C on käyttäjäystävällinen ja luotettava tulostin. 127x127x127 mm:n tulostusvolyymin ansiosta XM200C soveltuu esimerkiksi prototyyppivalmistukseen ja piensarjatuotantoon. XM200C:n avulla yritykset voivat hallita täysin läpimenoaikojaan, tuotantokustannuksiaan ja tulla kilpailukykyisemmiksi markkinoilla.

XM200C:n edut:

  • Huipputeknologia
  • Käyttäjäystävällisyys ja luotettavuus
  • Avoin materiaalinkäsittelyjärjestelmä
  • Alhaiset käyttökustannukset
  • Suuri tarkkuus ja lyömätön yksityiskohtien tarkkuus

Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi tarjous.

XactMetalLogo.png


Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi lisätietoa, kuinka ainetta lisäävä valmistus voi vaikuttaa yritykseesi. Me autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut, jotka voivat tehostaa tuotekehitysprosessia ja vähentää tuotantokustannuksia.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto