Vesiliukoinen tukimateriaali PolyJet:lle

2.3.2022

Uusi ainutlaatuinen tukimateriaali on julkaistu kahdelle Stratasys PolyJet 3D -tulostimelle. Tukimateriaali liukenee helposti tavalliseen vesijohtoveteen ja lyhentää jälkikäsittelyaikaa huomattavasti.

Stödmaterial som löses upp i kranvatten.jpg

Stratasys on julkaissut uuden vallankumouksellisen tukimateriaalin Stratasys J35 Prolle ja Stratasys J55 Primelle. WSS150 liukenee helposti tavalliseen vesijohtoveteen tai astianpesukoneen avulla ilman kemikaaleja. Materiaali on erityisen hyödyllinen silloin, kun tukien manuaalinen poistaminen voi aiheuttaa osien rikkoutumisen.

Supportmaterial WSS150 PolyJet 3D Skrivare Stratasys.jpg

➤ Ensimmäinen vesiliukoinen tukimateriaali PolyJetille
➤ Erittäin yksinkertainen, ilman manuaalista työtä
➤ Välty vahingoittamasta tulosteita, joissa on herkkiä yksityiskohtia
➤ Vältä kalliita jälkikäsittelyjärjestelmän investointeja

Enemmän suunnittelunvapautta

WSS150:n ansiosta suunnittelijoilla on enemmän suunnitteluvapautta, kun on kyse yksityiskohtaisista ja monimutkaisista geometrioista ilman, että heidän tarvitsee huolehtia tukimateriaalien poistamisesta. WSS150 on ihanteellinen myös suurien määrien tuotantoon, koska useita tulosteita voidaan puhdistaa samanaikaisesti, sen sijaan että jokaista tulostetta käsiteltäisiin ja viimeisteleisiin erikseen.

Liukenee vesijohtoveteen tai tavallisessa astianpesukoneessa

Tukimateriaalin poistamiseksi tulosteet voidaan yksinkertaisesti upottaa vesijohtoveteen tai nopeampaa poistamista varten voidaan käyttää ammattimaista pesuria tai tavallista astianpesukonetta. WSS150:n avulla J35:n ja J55:n käyttäjät voivat nyt helposti täydentää 3D-tulostimella työprosessejaan ilman kalliita tai hankalia jälkikäsittelyjärjestelmiä.

protech-stratasys-platinum-partner.png


 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto