Uusi metallitulostin Xact Metalilta

15.11.2021

Uusi ja edullinen 3D-metallitulostin korkean suorituskyvyn tulosteille on nyt saatavilla pienille- ja keskisuurille yrityksille.

Nyhet - XM200G.jpg

Xact Metal julkaisee XM200G:n, joka mahdollistaa suunnittelijoiden, kehittäjien ja valmistajien tulostaa laadukkaita metalliosia edullisilla investointi- ja käyttökustannuksilla. Tulostusnopeuden ja tulostuslaadun suhteen Xact Metal XM200G on markkinoiden edullisin Metal PBF (Powder Bed Fusion) tulostin. XM200G:n hinta on alkaen 98.000 €.

–    Olemme Protechilla todella iloisia voidessamme esitellä suorituskykyisen 3D-metallitulostimen erittäin houkuttelevaan hintaan, sanoo Anders Brask, Protech Nordic AB:n toimitusjohtaja. Pohjoismaiset PK-yritykset saavat nyt mahdollisuuden todella hyödyntää niitä etuja, joita 3D-tulostusteknologia tuo metalliosien valmistukseen pienissä sarjoissa, päättää Anders.

Parempi tulostusnopeus kahdella laserilla

XM200G perustuu hyväksi havaittuun, helppokäyttöiseen ja kustannustehokkaaseen XM200C 3D-metallitulostimen suunnitteluun, mutta siinä on korkean suorituskyvyn galvanometrijärjestelmä laserohjaukseen. Tämä uusi rakenne tarjoaa suuremman tulostusnopeuden ja mahdollistaa useamman laserin käytön, joka limittää 100 % tulostusalustasta 100 𝜇m laserpisteen kanssa.

XM200G:n tulostusvolyymi on 150x150x150 mm. Se on erittäin konfiguroitava tulostin, jossa on vaihtoehtoja, kuten 100, 200 tai 400W kuitulaserit, vesijäähdytetyt galvanometrit, laajennetut materiaalisäiliöt ja pääsy ulkopuolelta olevilla käsineillä osien ja jauheiden helppoon käsittelyyn integroidulla jauheenkäsittelyjärjestelmällä.

Xact Metalin Pohjoismainen jälleenmyyjä

Protech on ollut vuodesta 2019 lähtien Xact Metalin Pohjoismainen jälleenmyyjä. Pätevän palveluorganisaation turvin asiakkaat ovat saaneet luotettavat tuotteet sekä vahvan kumppanin, joka on mukana koko matkan ajan, investoinnin jälkeenkin.

XactMetalLogo.png


Haluatko tietää lisää

Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi lisätietoa, kuinka ainetta lisäävää valmistusta voidaan hyödyntää yrityksessäsi. Me autamme löytämään ratkaisun, joka tehostaa tuotantoprosesseja ja vähentää tuotantokustannuksia.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto