3D-tulostetut varaosat

Tehosta toimitusketjuja, vähennä kustannuksia ja lisää kilpailuetuasi.

Stratasysin 3D-tulostimilla voit valmistaa räätälöityjä varaosia tarpeen mukaan ilman korkeita kustannuksia ja pitkiä toimitusaikoja. Laajan materiaalivalikoiman ja yksinkertaisen jälkikäsittelyn ansiosta voit vastata moniin erilaisiin tuotantovaatimuksiin.

 • 3D-printade reservdelar.jpg

 • Valmista varaosia juuri silloin, kun tarvitset niitä

  3D-tulostuksen avulla voit vapautua perinteisistä valmistusrajoituksista ja valmistaa varaosia nopeammin ja joustavammin. Vältyt varastoimasta suuria määriä osia, joita ei ehkä koskaan käytetä, ja vähennät sekä kuljetuskustannuksia että ympäristövaikutuksia.

  Stratasysin 3D-tulostimet mahdollistavat suuren tarkkuuden ja toistettavuuden. Tällöin voit olla varma, että tulostat oikeat osat joka kerta riippumatta siitä tarvitsetko yhden, kymmenen tai tuhat osaa.

  Ainetta lisäävä valmistus on optimaalinen valinta yrityksille, jotka haluavat varmistaa kriittisten varaosien saatavuuden.

 • Skriv-ut-reservdelar-med-SAF.gif

 • Suezkanalen(1).png

 • Vahvista toimitusketjuasi 3D-tulostuksen avulla

  Ihmiset ympäri maailmaa kokivat, kuinka pandemia ja Ever Given Suezin kanavan tapaus vuonna 2021 viivästyttivät toimituksia. Tehtaiden sulkeminen kriisin vuoksi voi tapahtua hetkessä ja sillä voi olla tuhoisat seuraukset. Siksi on tärkeää, että yritykset tarkistavat toimitusketjunsa ja varmistavat toimintansa myös poikkeustilanteissa.

  Ainetta lisäävä valmistus voi olla pelastus pitämään tuotanto käynnissä, kunnes normaali toimitusketju on taas toiminnassa.

  Lue koko artikkeli ja katso ehdotuksemme nykytilan analyysin luomiseksi.


 • Turvallista ja helppoa omistaa 3D-tulostin

  Investoidessasi Stratasysin 3D-tulostimeen Protechilta, et saa pelkästään ammattitasoista 3D-tulostinta. Saat myös käyttöösi eksklusiivisen kokonaisvaltaisen konseptimme, joka auttaa sinua optimoimaan 3D-tulostimesi käytön. 3D-tulostimen omistamisen pitäisi olla turvallista ja helppoa. Ota yhteyttä Protechiin, niin kerromme lisää.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien. Meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasysin 3D-tulostimille.
  Protech Stratasys Partner.png