Uusi PolyJet 3D-tulostin houkuttelevaan hintaan

2.2.2021

Stratasysin uudella 3D-tulostimella on suuri kapasiteetti, tarkkuus, luotettavuus sekä monimateriaalitoiminto. J850 Pro on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat tehdä prototyyppejä edullisesti yhdistäen eri materiaaleja samaan tulosteeseen.

Nyhet - J850 Pro.jpg

Teollisuuteen tarkoitettu J8-sarja on saanut uuden lisäyksen, Stratasys J850 Pro 3D-tulostimen. Sarja on suunnattu yrityksille, jotka valmistavat prototyyppejä konseptien verifiointiin ja suorituskyvyn testaamiseksi esimerkiksi ajoneuvo- lääke-, ja kuluttajatuoteteollisuudessa.

3D-tulostin monimateriaalitoiminnolla

Stratasys on suunnitellut J850 Pro 3D-tulostimen niin, että käyttäjät voivat työskennellä nopeammin ja paremmalla tuottavuudella. 3D-tulostin on yhteensopiva vahvan digitaalisen ABS-materiaalin, edullisen DraftGrey:n ja erittäin läpinäkyvän VeroUltraClear:n kanssa sekä kovien Vero-materiaalien että kumimaisen Aglius30 -materiaalin kanssa.

Nopeat suunnittelun iteroinnit

Eri materiaaleja voidaan yhdistää yhteen ja samaan tulosteeseen. Lisäksi 3D-tulostimeen voidaan ladata jopa seitsemän eri materiaalia samanaikaisesti. Ladatessa eniten käytettyjä materiaaleja, käyttäjät voivat vähentää työn seisauksia ja hukkamateriaaleja materiaalimuutosten yhteydessä. Erittäin nopean, Super High Speed tulostustavan avulla J850:llä voidaan tehdä erittäin nopeita suunnittelun iterointeja.

J850 Pro tulostusvolyymi on 490 x 390 x 200 mm.

 


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpgOta yhteyttä myyjään saadaksesi lisätietoa

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.

Stratasys Partner logo.jpg


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto