Uusi PolyJet 3D-tulostin houkuttelevaan hintaan

2.2.2021

Stratasysin uudella 3D-tulostimella on suuri kapasiteetti, tarkkuus, luotettavuus sekä monimateriaalitoiminto. J850 Pro on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat tehdä prototyyppejä edullisesti yhdistäen eri materiaaleja samaan tulosteeseen.

Nyhet - J850 Pro.jpg

Teollisuuteen tarkoitettu J8-sarja on saanut uuden lisäyksen, Stratasys J850 Pro 3D-tulostimen. Sarja on suunnattu yrityksille, jotka valmistavat prototyyppejä konseptien verifiointiin ja suorituskyvyn testaamiseksi esimerkiksi ajoneuvo- lääke-, ja kuluttajatuoteteollisuudessa.

3D-tulostin monimateriaalitoiminnolla

Stratasys on suunnitellut J850 Pro 3D-tulostimen niin, että käyttäjät voivat työskennellä nopeammin ja paremmalla tuottavuudella. 3D-tulostin on yhteensopiva vahvan digitaalisen ABS-materiaalin, edullisen DraftGrey:n ja erittäin läpinäkyvän VeroUltraClear:n kanssa sekä kovien Vero-materiaalien että kumimaisen Aglius30 -materiaalin kanssa.

Nopeat suunnittelun iteroinnit

Eri materiaaleja voidaan yhdistää yhteen ja samaan tulosteeseen. Lisäksi 3D-tulostimeen voidaan ladata jopa seitsemän eri materiaalia samanaikaisesti. Ladatessa eniten käytettyjä materiaaleja, käyttäjät voivat vähentää työn seisauksia ja hukkamateriaaleja materiaalimuutosten yhteydessä. Erittäin nopean, Super High Speed tulostustavan avulla J850:llä voidaan tehdä erittäin nopeita suunnittelun iterointeja.

J850 Pro tulostusvolyymi on 490 x 390 x 200 mm.

 


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpgOta yhteyttä myyjään saadaksesi lisätietoa

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.